VÄLKOMMEN TILL SCHMERSAL Vi gör din maskin säker
SCHMERSALS NYA WEBBSHOP I SVERIGE NU KAN DU OCKSÅ HANDLA ONLINE!
VÅRA NYHETER Säkerhet för människa och maskin

Schmersal ställer ut på Universal Robots event i Värnamo
den 6 mars.

Det kommer att visas en mängd olika industriella applikationer med UR-cobots och tillhörande utrustning från SE Automation, Ewellix, Murrelektronik, Schunk, Piab, MiR och Schmersal.
 
Schmersal gör din kollaborativa applikation säker:
När ni ska bygga en robotcell med en cobot, då måste en riskbedömning göras och det kan vi på Schmersal hjälpa till med. Därefter kan det framgå ett ökat behov av personsäkerhet, och det löses genom att applicera t.ex. en laserscanner eller en ljusridå ihop med cobotapplikationen.

Kl 09:00 drar det igång och det finns kaffe på plats. Eventet är klart kl13:00 och då serverar vi en god lunch så att ni är mätta och fyllda med inspiration när ni är tillbaka på kontoret.

 
Kom och se Schmersals olika maskinsäkerhetssystem på COBOTINSPIRATIONSEVENT I VÄRNAMO 6 MARS 2024 KL 09:00

Länk till anmälan: Collaborative Roadshow | Universal Robots (universal-robots.com)

Plats:
Dynamate AB
Lekelundsvägen 1
331 53 Värnamo

Med vänlig hälsning 
Team Schmersal

Säkerhetskomponenter för person- och maskinskydd

Vi gör din maskin säker

Schmersal koncernen erbjuder sina kunder världens mest kompletta produktprogram för system- och komponenter för persons- och maskinskydd. Utveckling av innovativa komponenter och system för maskinsäkerhet är en av företagets centrala uppgifter. 

Produktsortimentet med över 15 000 artiklar omfattar bl.a. säkerhetsbrytare, låsbara brytare, säkerhetssensorer, ljusbommar och ljusridåer samt nödstoppsbrytare och andra tryckknappar med eller utan säkerhetsfunktioner. Dessutom utvecklar och producerar Schmersal säkerhetsreläer och säkerhets-PLC. Schmersal projekterar skräddarsydda systemlösningar baserat på branschspecifika krav. Inom Safety Consulting (tec.nicum) erbjuder Schmersal maskinsäkerhetsutbildningar och omfattande rådgivning samt tjänster för att garantera säkerheten i dina maskiner och anläggningar.

 

 • Registrera er för nyhetsbrev

  I våra nyhetsbrev får ni information om de senaste produkterna inom maskinsäkerhet och även intressant information om gällande direktiv och standarder från vår avdelning tec.nicum.

  Registrera dig här!

   

   

   

Context Column

Onlinekatalogen
tec.nicum - utbildningar

Vår avdelning tec.nicum erbjuder produktneutrala utbildningar inom maskinsäkerhet.
Läs mer

tec.nicum - konsultation

Våra konsulter på tec.nicum är specialiserade på maskinsäkerhet, både för nya och gamla maskiner.
Läs mer

Följ oss på LinkedIn