VÄLKOMMEN TILL SCHMERSAL Vi gör din maskin säker
SCHMERSALS NYA WEBBSHOP I SVERIGE NU KAN DU OCKSÅ HANDLA ONLINE!
VÅRA NYHETER Säkerhet för människa och maskin

Vi gratulerar Per-Arne Hüllert på Hüllert El & Automation för vinsten i vår montertävling på Elmia Automation 14-17 maj.

Genom Per-Arnes korrekta svar på våra frågor och att han gissade närmast på utslagsfrågan ”hur många produktvarianter har Schmersal i sitt breda sortiment” (rätt svar: 15 000), vinner Per-Arne en ”Grundkurs i maskinsäkerhet” Schmersal Sverige - Utbildningar i maskinsäkerhet 2024.

Grattis Per-Arne!

Säkerhetskomponenter för person- och maskinskydd

Vi gör din maskin säker

Schmersal koncernen erbjuder sina kunder världens mest kompletta produktprogram för system- och komponenter för persons- och maskinskydd. Utveckling av innovativa komponenter och system för maskinsäkerhet är en av företagets centrala uppgifter. 

Produktsortimentet med över 15 000 artiklar omfattar bl.a. säkerhetsbrytare, låsbara brytare, säkerhetssensorer, ljusbommar och ljusridåer samt nödstoppsbrytare och andra tryckknappar med eller utan säkerhetsfunktioner. Dessutom utvecklar och producerar Schmersal säkerhetsreläer och säkerhets-PLC. Schmersal projekterar skräddarsydda systemlösningar baserat på branschspecifika krav. Inom Safety Consulting (tec.nicum) erbjuder Schmersal maskinsäkerhetsutbildningar och omfattande rådgivning samt tjänster för att garantera säkerheten i dina maskiner och anläggningar.

  • Registrera er för nyhetsbrev

    I våra nyhetsbrev får ni information om de senaste produkterna inom maskinsäkerhet och även intressant information om gällande direktiv och standarder från vår avdelning tec.nicum.

    Registrera dig här!

Context Column

Onlinekatalogen
tec.nicum - utbildningar

Vår avdelning tec.nicum erbjuder produktneutrala utbildningar inom maskinsäkerhet.
Läs mer

tec.nicum - konsultation

Våra konsulter på tec.nicum är specialiserade på maskinsäkerhet, både för nya och gamla maskiner.
Läs mer

Följ oss på LinkedIn