VÄLKOMMEN TILL SCHMERSAL Vi gör din maskin säker
SCHMERSALS NYA WEBBSHOP I SVERIGE NU KAN DU OCKSÅ HANDLA ONLINE!
VÅRA NYHETER Säkerhet för människa och maskin

Teknisk innesäljare till Göteborg

Drivs du av försäljning och har teknisk kompetens inom el eller automation? Då kan tjänsten som teknisk innesäljare hos oss vara något för dig! Nu har du chansen att få vara med och driva tillväxt genom strategiskt kundengagemang och innovativ försäljning.


Vi erbjuder

På Schmersal investerar vi i din utveckling från dag ett, med grundlig utbildning inom maskinsäkerhet och ett nära samarbete med dina nya kollegor på säljkontoret. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. Tillsammans bygger vi upp och etablerar denna viktiga funktion. Med marknadens mest omfattande produktutbud inom maskinsäkerhet i ryggen får du en solid grund att stå på. 


Utöver detta får du även:

 • möjlighet till karriärutveckling och vidareutbildning

 • arbete i en dynamisk och stödjande teammiljö

 • arbeta i fina ljusa lokaler vid radiomotet i Västra Frölunda

 • jobba i ett ledande globalt företag med internationellt samarbete
   

Vill du veta mer om tjänsten, klicka på vår annonslänk:  
Ledigt jobb – Teknisk innesäljare till Schmersal Nordiska AB i Göteborg. (saljpoolen.se)

Säkerhetskomponenter för person- och maskinskydd

Vi gör din maskin säker

Schmersal koncernen erbjuder sina kunder världens mest kompletta produktprogram för system- och komponenter för persons- och maskinskydd. Utveckling av innovativa komponenter och system för maskinsäkerhet är en av företagets centrala uppgifter. 

Produktsortimentet med över 15 000 artiklar omfattar bl.a. säkerhetsbrytare, låsbara brytare, säkerhetssensorer, ljusbommar och ljusridåer samt nödstoppsbrytare och andra tryckknappar med eller utan säkerhetsfunktioner. Dessutom utvecklar och producerar Schmersal säkerhetsreläer och säkerhets-PLC. Schmersal projekterar skräddarsydda systemlösningar baserat på branschspecifika krav. Inom Safety Consulting (tec.nicum) erbjuder Schmersal maskinsäkerhetsutbildningar och omfattande rådgivning samt tjänster för att garantera säkerheten i dina maskiner och anläggningar.

 • Registrera er för nyhetsbrev

  I våra nyhetsbrev får ni information om de senaste produkterna inom maskinsäkerhet och även intressant information om gällande direktiv och standarder från vår avdelning tec.nicum.

  Registrera dig här!

Context Column

Onlinekatalogen
tec.nicum - utbildningar

Vår avdelning tec.nicum erbjuder produktneutrala utbildningar inom maskinsäkerhet.
Läs mer

tec.nicum - konsultation

Våra konsulter på tec.nicum är specialiserade på maskinsäkerhet, både för nya och gamla maskiner.
Läs mer

Följ oss på LinkedIn