Welcome to Schmersal
Upplev våra produktnyheter och systemlösningar
Klicka här för mer information.

Tack vare en stor efterfrågan på våra tjänster inom maskinsäkerhet söker vi nu ytterligare en medarbetare till vårt team.

Som en del av tec.nicum utför du riskanalyser på maskiner/maskinlinjer, bedömer risker, tar fram lösningar, validerar säkerhetsfunktioner, assisterar kunden vid CE-märkning och är ett stöd för kunden inom maskinsäkerhetsfrågor. Det innefattar allt från riskanalys på en 70 år gammal maskin till CE-märkning av en maskin som endast är i konstruktionsstadiet vid vår första kontakt med kunden.

Länk till jobbannons!

 • Säkerhetskomponenter för person- och maskinskydd

  Vi gör din maskin säker

  Schmersal koncernen erbjuder sina kunder världens mest kompletta produktprogram för system- och komponenter för persons- och maskinskydd. Utveckling av innovativa komponenter och system för maskinsäkerhet är en av företagets centrala uppgifter. 

  Produktsortimentet med över 25 000 artiklar omfattar bl.a. säkerhetsbrytare, låsbara brytare, säkerhetssensorer, ljusbommar och ljusridåer samt nödstoppsbrytare och andra tryckknappar med eller utan säkerhetsfunktioner. Dessutom utvecklar och producerar Schmersal säkerhetsreläer och säkerhets-PLC.

  Schmersal projekterar skräddarsydda systemlösningar baserat på branschspecifika krav. Inom Safety Consulting (tec.nicum) erbjuder Schmersal maskinsäkerhetsutbildningar och omfattande rådgivning samt tjänster för att garantera säkerheten i dina maskiner och anläggningar.

  Aktuella evenemang

   

   

Context Column

tec.nicum - utbildningar

Vår avdelning tec.nicum erbjuder produktneutrala utbildningar inom maskinsäkerhet.
Läs mer

tec.nicum - konsultation

Våra konsulter på tec.nicum är specialiserade på maskinsäkerhet, både för nya och gamla maskiner.
Läs mer

Applicationfinder
Applicationfinder