Schmersal Applicationfinder

Application Finder från Schmersal visar vilka säkerhetsinstrument och - system som passar bäst till den individuella användningen. Förutom en produktionsanläggning för förpackningar finns nu även en tillverkningslinje för livsmedelstillverkning som animation online.  En förbättrad App Finder är nu tillgänglig både för iPad-användare hos Apple Store och användare av Android- och Windows-system – och det på elva språk.

App Finder visar översiktliga animerade exempel som t.ex. säkring av luckor i förpackningslinjer eller hygienska lösningar i livsmedelstillverkningen.
Användaren kan klicka på riskzonen i animationen och öppna ett informationsfönster som visar de olika produktgrupperna för respektive användningsområde. Nästa navigeringsnivå beskriver produktserierna med deras viktigaste tekniska egenskaper. Tillgängliga produktanimationer kan startas med ett musklick, direkt i webbläsaren. Användaren har direkt tillgång till ytterligare detaljerade tekniska data, driftsinstruktioner och nedladdningsbara CAD-modeller i onlinekatalogen. På detta sätt kan konstruktören bara på ett par sekunder välja lämpliga säkerhetsinstrument för många applikationer och får dessutom konkreta produktförslag med alla tekniska data.

Context Column

Aktuellt

Inga meddelanden för tillfället